Briefs of Evidence is ready!

Thank you to all!

We had received numerous e-mails in the last 24 hours from senior civil servants
of various departments ‘demanding, asking and requesting’ for clarifications
regarding offence or crime committed by the ‘Money Making Team’ namely,
DG MOH, Tan Sri Dr Hj Mohd Ismail Merican, Dato Dr Nor Shahidah and
Datuk Ir. Dr (PhD) M.S. Pillay.

Based on suggestions and ideas, we had completed our ‘Briefs of Evidence’
including documents ready to be dispatched to the relevant enforcement agencies
for their respective actions. We hope KSN, Tan Sri Sidek will take immediate action
to remove Tan Sri Ismail Merican as DG, MOH (similar to Datuk Wahid Mohd Don’s case)
as soon as possible to pave the way for investigation by our respective enforcement
agencies.

Good news! We will also forward via e-mail to those that had kindly requested the info.

Advertisements

4 Responses to “Briefs of Evidence is ready!”

  1. Terima kasih, sudah terima emel. Tidak masuk akal, bagaimana penjawat awam begitu berani berpakat menipu semua orang? Sekarang baru faham kenapa tuan begitu komited mendedahkan kes ini. Saya akan bincang dgn kawan2 yg lain tentang kes ini.

  2. angelinajolis Says:

    Alahaiii …ceta takde isi mcm buat2 ada isi…aku baca pun da tau tak betul…aku pun tau gak ceta sbnrnya…yg buat ceta tak betul sorang je (osman_a57)…tak ke mcm nak hentam orang?

    …kalu ada bukti hantarla!!!..jgn main cakap je..da la buat keja nak kenakan orang di bulan yg mulia ni…takde bulan lain ke nak kenakan orang?raya nak dekat…

    sudahla takde bukti, nak request bukti pula dari orang yg baca blog ni?…lepas tu ambik tindakan berdasarkan suggestions and idea…itu bukan fakta, itu buat cerita…maksudnya BRIEF OF EVIDENCE tu buat sendirila ek?

    Lu fikirla sendiri samada betul ke tak betul cakap aku ni…aku mmg rasa lu ni mcm nak sabotaj orang…

    kalu cakap betul pun, mmg lu tak senang nak dengar…

  3. Terima kasih. Kes ini memang jelas ada satu pakatan orang atasan main duit. Malu!

  4. Hey man, based on your briefs of evidence, you have a strong case. Let me help to lodge reports to Police and ACA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: